Oua umplute cu ficat

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare, fiert. Se ada

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 100 g ficat de pasare
  • unt proaspat (cit o nuca)
  • un virf de lingurita de sare
  • citeva frunze de salata verde

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile, se trec prin sita si se freaca cu ficat de pasare, fiert.

Se adauga unt proaspat cit o nuca, se potriveste de sare.

Cu aceasta compozitie bine frecata se umplu jumatatile de ou cu virf si se asaza in farfurie pe un strat de salata verde taiata ca taiteii.
Pofta buna!

Alte retete

recomandate:

Ciuperci pane

Ciorba radauteana

Supa de praz

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc