Oua umplute cu ficatei de pasare

Ouale se fierb in apa cu sare, se tin cateva minute in apa rece, se scot si se curata de coaja. Se taie pe lung, in doua parti egale. Galbenusurile se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 4 ficatei fierti de pasare
  • verdeata tocata
  • o lingurita de mustar
  • sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Ouale se fierb in apa cu sare, se tin cateva minute in apa rece, se scot si se curata de coaja. Se taie pe lung, in doua parti egale. Galbenusurile se pun intr-o farfurie adanca, se sfarama bine, se amesteca apoi cu ficateii de pasare fierti si tocati marunt, cu verdeata tocata si o lingurita de mustar. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se umplu jumatatile de albus cu el.
Ouale se asaza pe un platou ornat cu frunze de salata sau de andive, iar in sezonul cald, cu jumatati

de rosii si ardei gras. Dupa gust, ele pot fi servite alaturi de ficatei de pasare preparati in sos de vin.

Alte retete aperitive recomandate

Chiftelute

Ciuperci umplute

Rulada cu spanac

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori