Oua umplute cu pasta de anchois

Ouale umplute cu peste sunt excelente ca aperitive reci. Pentru a prepara reteta ingredientele necesare sunt: oua, unt, peste.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 50 g unt
  • 1 lingurita pasta de peste (anchois)
  • cateva frunze de salata verde.

Mod de preparare

Ouale umplute cu pasta de peste pot fi servite la un bufet suedez.  Prepara-le astfel: fierbem ouale pana devin foarte tari, apoi le curatam si le taiem pe lung. Scoatem cu grija galbenusul din albus. Punem galbenusul intr-un castron apoi punem o lingurita de pasta de peste si untul. Amestecam bine de tot pana obtinem acea pasta consisitenta cu care putem umple ouale.


Se servesc pe pat de salata

 

Alte retete cu ou recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori