Oua umplute cu pasta de sardele

Ouale umplute cu pasta de sardele sunt un aperitiv foarte usor de preparat. Pentru aceasta reteta de aperitiv aveti nevoie de oua, sardele, unt, piper, sare si zeama de lamaie.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 100 gr sardele
  • 50 gr unt
  • zeama de lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se fierb ouale tari, se curata si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile, apoi se trec prin sita. Se amesteca galbenusurile cu untul, sardelele si zeama de lamaie. Se sareaza, se pipereaza si se omogenizeaza bine. Se umplu jumatatile cu aceasta compozitie de sardele, se decoreaza cu bucati mici de ardei rosu.


Se servesc imediat.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Chiftele

Placinta cu carne

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc