O delicioasa reteta de aperitive cu oua, oua umplute cu pasta de peste, o reteta simplu de preparat, cu un grad de complexitate redus, delicioasa pentru intreaga familie.
Va prezentam o reteta delicoasa: oua umplute cu pasta de peste. Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au racit, se curata si se taie in lung. Se scoate cu grija galbenusul din albus, fara ca albusul sa se rupa. Galbenusurile se pun intr-un castron si se adauga untul si o lingurita de pasta de peste ce se cumpara gata preparata. Se freaca totul bine pana ce se obtine o pasta omogena cu care se umplu albusurile. Se asaza pe o farfurie si se pun imprejur frunze de salata verde. Aceasta reteta de oua umplute cu pasta de peste este simplu de preparat si foloseste ingrediente foarte ieftine
Ouale umplute cu pasta de peste reprezinta un aperitiv excelent si foarte delicios. Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii