Se fierb ouale, se decojesc si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile si se pun intr-o farfurie adanca, se amesteca cu pateul de ficat, cu mus
Se fierb ouale, se decojesc si se taie in doua pe lung. Se scot galbenusurile si se pun intr-o farfurie adanca, se amesteca cu pateul de ficat, cu mustarul si verdeata tocata marunt. Amestecul se acreste cu cateva picaturi de zeama de lamaie, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Cu aceasta pasta se umplu jumatatile de albus.
Se pun pe un platou ornat cu frunze de salata verde, asortate cu jumatati de masline si felii subtiri de lamaie. Ouale se servesc in ziua in care au fost preparate.
Alte aperitive retete recomandate
Chiftelute
Ciuperci umplute
Rulada spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii