Ciupercile, curatate si spalate, se pun la fiert intr-un vas in care s-a turnat un pic de suc de lamaie, sare si foi de dafin. Cand s-au fiert ciuper
Ciupercile, curatate si spalate, se pun la fiert intr-un vas in care s-a turnat un pic de suc de lamaie, sare si foi de dafin. Cand s-au fiert ciupercile, se strecoara si se maruntesc. Dintr-un ou si ulei se face maioneza. Restul oualor se pun la fiert, pana cand galbenusul e tare. Cand s-au fiert, se racesc, se curata, se taie in jumatate si se scoate galbenusul. Se amesteca ciupercile, galbenusurile maruntite, smantana, mararul tocat, sarea, piperul si maioneza, pana ce se omogenizeaza bine. Albusurile se umplu cu aceasta compozitie.
Se orneaza cu o frunza de patrunjel si se consuma cu un pahar de vin.
Alte retete ciuperci recomandate
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Rulada de spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii