Oua umplute cu sunca si maioneza

Pentru oua umplute cu sunca si maioneza se curata de coaja ouale tari, rascoapte, fierte de citeva ore. Se taie in doua in latime.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua fierte
  • sos maioneza
  • 60 gr sunca
  • 1 lingurita mustar
  • piper praf
  • frunze de salata verde

Mod de preparare

Pentru oua umplute cu sunca si maioneza se curata de coaja ouale tari, rascoapte, fierte de citeva ore. Se taie in doua in latime. Se taie putin din capetele rotunjite, pentru ca oul sa poata sta vertical. Se amesteca bine sosul maioneza cu mustarul si sunca tocata. Se pune praf de piper. Cu aceasta compozitie se umplu albusurile fierte si se netezeste cu cutitul. Se aseaza in farfurie, pe frunze de salata verde.

Se prepara in 35 de minute.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc