Se fierb ouale tari, se decojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile, se freaca cu dosul lingurii de lemn, pana devin pasta, apoi se
Se fierb ouale tari, se decojesc si se taie in doua pe lungime. Se scot galbenusurile, se freaca cu dosul lingurii de lemn, pana devin pasta, apoi se amesteca cu smantana si mustar si se umplu albusurile. Intr-un castron se pun: uleiul, otetul si verdeata tocata marunt, sare, piper si se bat bine pana se obtine un sos. Se aranjeaza ouale umplute pe un platou, cu galbenusurile in sus si deasupra se toarna sosul.
Se servesc reci.
Alte retete:
Papanasi fierti
Zacusca de ciuperci
Placinta cu dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii