Ati pregatit mai multe oua decat era cazul de Paste? Iata o reteta simpla si delicioasa, pentru care le puteti folosi ca ingredient principal.
Separati albusurile de galbenusuri. Puneti galbenusurile intr-un castron si amestecati bine cu ajutorul unei furculite. Taiati albusurile in bucati mici si puneti-le deoparte.
Asezati untul intr-o tigaie si topiti-l la foc mediu. Amestecati-l cu faina pana cand se omogenizeaza. Turnati treptat laptele si supa de pui, amestecand constant pentru a nu se forma cocoloase. Aduceti la fierbere, iar apoi adaugati galbenusurile de ou si asigurati-va ca amestecul este omogen. La sfarsit adaugati si albusurile.
Crema de oua se serveste pe paine prajita, asezonata cu sare si piper dupa gust.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii