Ati pregatit mai multe oua decat era cazul de Paste? Iata o reteta simpla si delicioasa, pentru care le puteti folosi ca ingredient principal.
Separati albusurile de galbenusuri. Puneti galbenusurile intr-un castron si amestecati bine cu ajutorul unei furculite. Taiati albusurile in bucati mici si puneti-le deoparte.
Asezati untul intr-o tigaie si topiti-l la foc mediu. Amestecati-l cu faina pana cand se omogenizeaza. Turnati treptat laptele si supa de pui, amestecand constant pentru a nu se forma cocoloase. Aduceti la fierbere, iar apoi adaugati galbenusurile de ou si asigurati-va ca amestecul este omogen. La sfarsit adaugati si albusurile.
Crema de oua se serveste pe paine prajita, asezonata cu sare si piper dupa gust.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorO super prajitura aromata si gustoasa!
Prajitura cu ovaz si nectarineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii