Ati pregatit mai multe oua decat era cazul de Paste? Iata o reteta simpla si delicioasa, pentru care le puteti folosi ca ingredient principal.
Separati albusurile de galbenusuri. Puneti galbenusurile intr-un castron si amestecati bine cu ajutorul unei furculite. Taiati albusurile in bucati mici si puneti-le deoparte.
Asezati untul intr-o tigaie si topiti-l la foc mediu. Amestecati-l cu faina pana cand se omogenizeaza. Turnati treptat laptele si supa de pui, amestecand constant pentru a nu se forma cocoloase. Aduceti la fierbere, iar apoi adaugati galbenusurile de ou si asigurati-va ca amestecul este omogen. La sfarsit adaugati si albusurile.
Crema de oua se serveste pe paine prajita, asezonata cu sare si piper dupa gust.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii