Rosii umplute cu oua

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu atentie. Pulpa rosiilor se amesteca apoi cu felia de paine inmuiata in si stoarsa bine. Se adauga

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 1 felie de paine (fara coaja)
  • 10 ml
  • 1 lingura de patrunjel tocat marunt
  • 1 ceapa
  • 3 oua fierte tari
  • 1/2 pachet de unt
  • 1 lingura de pesmet alb
  • fin
  • sare

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc cu atentie.

Pulpa rosiilor se amesteca apoi cu felia de paine inmuiata in si stoarsa bine.

Se adauga patrunjelul, ceapa data prin razatoare, putina sare si ouale, tocate marunt.

Se umplu rosiile cu acest amestec, se presara cu pesmet si se lasa la cuptor circa o jumatate de ora.

Se servesc calde.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc