Un mic dejun gustos si aspectuos.
Spargem ouale intr-un castron condimentam cu sare si piper si le batem bine cu telul. Adaugam ardeiul, morcovul, patrunjelul tocat si amestecam. Incingem o tigaie la foc mediu si o ungem cu ulei.Micsoram flacara si turnam cam 70 % din compozitie. Cand omleta se desprinde de pe peretii tigaii, rulam din partea dreapta ajutati de o spatula pana la jumatate si o tragem catre margine. Turnam restul compozitiei in partea libera a tigaii ,astfel incat cele doua sa se imbine. Rulam omleta cand se prajeste si o scoatem pe un platou.Cand se racoreste o portionam si o servim. Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii