Ouale fierte se taie felii, ceapa se toaca marunt, maslinele curatate de simburi se taie in patru; se amesteca usor si se asaza intr-o salatiera. Deas
Ouale fierte se taie felii, ceapa se toaca marunt, maslinele curatate de simburi se taie in patru; se amesteca usor si se asaza intr-o salatiera. Deasupra se toarna sosul de sardele preparat astfel: se taie sardelele marunt, se freaca cu 2 lingurite de zeama de lamiie, 2 linguri de ulei si piper dupa gust. Sardelele se pot inlocui cu 2 linguri de pasta de sardele, care se gasesc gata preparate in comert
Inainte de a servi salata se tine 30 minute la rece
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii