Se spala, se curata si se prajesc ficatii in ulei. Se scot ficateii usor rumeniti, se taie bucatele, se amesteca cu ouale, cu sare, piper si se pun d
Se spala, se curata si se prajesc ficatii in ulei. Se scot ficateii usor rumeniti, se taie bucatele, se amesteca cu ouale, cu sare, piper si se pun din nou pe foc in tigaia cu unt. Se amesteca pana se coaguleaza totul.
Se serveste cald.
Alte retete:
Arici din pateu de ficat de pui
Oua umplute cu ciuperci
Zacusca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii