Se fierbe sparanghelul in apa cu varfurile in sus pentru ca acestea sa fiarba in abur (de aceea se leaga snop). Se bat ouale, se amesteca cu varfurile
Se fierbe sparanghelul in apa cu varfurile in sus pentru ca acestea sa fiarba in abur (de aceea se leaga snop). Se bat ouale, se amesteca cu varfurile de sparanghel si se toarna in tigaia cu unt fierbinte. Se amesteca usor pana s-au coagulat ouale.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Chiftele
Oua umplute cu ciuperci
Placinta cu dovleac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii