Tarta cu smantana si oua este un aperitiv simplu si delicios. Drojdia o dizolvam in putin lapte, un praf de sare si amestecam. Cernem faina.
Tarta cu smantana si oua este un aperitiv simplu si delicios. Drojdia o dizolvam in putin lapte, un praf de sare si amestecam
Cernem faina. Facem gaura in mijloc si adaugam oul batut, untul moale, zahar, un varf cutit sare, drojdia si incepem sa framantam adaugand treptat laptele caldut. Acoperim si lasam cca 30 min la dospit.
Pulpele le fierbem in apa cu sare.
Batem bine 2 oua dupa care adaugam smantana, patrunjel verde si carnea taiata bucati, potrivim de condimente dupa gust.
Intindem coca si asezam in tava unsa cu ulei, adaugam compozitia de smantana, asezam felii de carnat deasupra, spargem cele 3 oua ramase si dam tarta cu smantana si oua la cuptor cca 30 minute (pana se fac ochiuri)
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii