Aceste tartine cu oua se prepara rapid si simplu. Pentru prepararea acestui aperitiv cu oua, mai aveti nevoie de paine, ulei, unt, condimente si rosii.
Aceste tartine cu oua se prepara rapid si simplu. Pentru prepararea acestui aperitiv cu oua se incinge uleiul, amestecat cu untul si se prajesc feliile de paine pe ambele parti. Se scot si se asaza apoi pe o tava tapetata cu hartie de copt. Se bat 8 albusuri spuma tare, se condimenteaza si se asaza in forma de cuib pentru fiecare felie de paine. Se coc 10-12 minute la foc mic, apoi se scoate tava si in fiecare cuib se pune cate un galbenus. Se introduce din nou tava in cuptor si se lasa 10 minute.
Tartinele cu oua se servesc ornate cu felii de rosii si patrunjel verde presarat deasupra.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii