Se fierb ouale, se curata si se dau galbenusurile apoi prin sita. Se freaca cu untul, se adauga mustarul, piperul si sarea, dupa gust. Se ung feliile
Se fierb ouale, se curata si se dau galbenusurile apoi prin sita. Se freaca cu untul, se adauga mustarul, piperul si sarea, dupa gust. Se ung feliile de paine cu pasta obtinuta, iar din albusurile fierte ramase se taie bucati in forma de semiluna cu care se decoreaza tartinele.
Se servesc ca atare si cu sosuri la alegere. Alte aperitive:
Chiftele Oua umplute Piftie de curcan
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii