Se fierb ouale, se curata si se dau galbenusurile apoi prin sita. Se freaca cu untul, se adauga mustarul, piperul si sarea, dupa gust. Se ung feliile
Se fierb ouale, se curata si se dau galbenusurile apoi prin sita. Se freaca cu untul, se adauga mustarul, piperul si sarea, dupa gust. Se ung feliile de paine cu pasta obtinuta, iar din albusurile fierte ramase se taie bucati in forma de semiluna cu care se decoreaza tartinele.
Se servesc ca atare si cu sosuri la alegere. Alte aperitive:
Chiftele Oua umplute Piftie de curcan
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiReţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc pentru...
Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantanaSunt un fel de işlere puţin modificate.Au fost foarte bune,poate doar ciocolata cam prea amăruie pentru gustul nostru.O...
Biscuiţi cu nucă şi ciocolatăIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii