Tortul din omleta este o mancare cu oua si carne consistenta cu diferite creme de branza ce poate fi servita ca si apeitiv. Se fac 6 foi de omleta pe care le ungem cu creme diferite.
Tortul din omleta este o mancare cu oua si carne consistenta cu diferite creme de branza ce poate fi servita ca si apeitiv. Se fac 6 foi de omleta pe care le ungem cu creme diferite – o crema facuta din branza de vaci cu margarina si mirodenii, o crema facuta din branza de vaci cu spanac, o crema din branza de vaci cu marar, o crema din paté cu margarina si o crema din branza de vaci si paste tomate. Punem cate o foaie de omleta si un rand de crema, dupa care repetam pana terminam.
Tortul din omleta se serveste ca gustare, apoi se taie ca si tortul.
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsse incalzeste cuptorul la 150 grade C. Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza. Se pune la cuptor pentru 40 de minute....
Piept de gasca cu sos CassisReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii