Se bat bine ouale cu faina, se adauga laptele sarea si piperul dupa gust si se pun apoi intr-un recipient la frigider pana a doua zi. Se pregateste t
Se bat bine ouale cu faina, se adauga laptele sarea si piperul dupa gust si se pun apoi intr-un recipient la frigider pana a doua zi.
Se pregateste tava de yorkshire punandu-se in fiecare orificiu cate o lingurita de ulei obisnuit (se poate pune si grasime).
Se pune tava in cuptorul foarte incins pana incepe sa sfaraie uleiul apoi puneti compozitia de yorkshire pana aproape se umple fiecare orificiu si bagati apoi la cuptor la 200*c timp de 40 min pana se rumeneste frumos.
Nu deschideti cuptorul in timpul acesta!
Serviti ca aperitiv. Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii