Intr-un vas se pun crevetii, zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, cimbrul si menta. Se lasa la frigider circa 30 minute. Dupa o jumatate de ora se inc
Intr-un vas se pun crevetii, zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, cimbrul si menta. Se lasa la frigider circa 30 minute. Dupa o jumatate de ora se incinge o tigaie si se pun crevetii marinati la foc mediu. Se adauga si rosiile si se lasa inca 5 minute. La sfarsit de pune feta (daca nu va place puteti sa n-o folositi) si restul de condimente, se da focul iute pentru 1 minut dupa care se inchide si se lasa sa se odihneasca.
Pentru servire am facut urmatoarele combinatii:
- stratul inferior: ardei copt + branza cottage
- urmatorul strat: crema simpla de branza
- stratul nr. 3: crema de branza cu verdeata
- penultimul strat: crevetii
- ultimul strat (de decor): crema de branza in care am pus praf de curry.
Intre diverse straturi am pus cate o felie de paine, in total 3 felii de paine.
Pentru asezarea straturilor m-am folosit de metoda punga.
Alte retete cu creveti gasiti aici:
Supa- crema picanta de creveti,
Spaghete cu creveti,
Risotto cu dovlecel si creveti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii