Intr-un vas se pun crevetii, zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, cimbrul si menta. Se lasa la frigider circa 30 minute. Dupa o jumatate de ora se inc
Intr-un vas se pun crevetii, zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, cimbrul si menta. Se lasa la frigider circa 30 minute. Dupa o jumatate de ora se incinge o tigaie si se pun crevetii marinati la foc mediu. Se adauga si rosiile si se lasa inca 5 minute. La sfarsit de pune feta (daca nu va place puteti sa n-o folositi) si restul de condimente, se da focul iute pentru 1 minut dupa care se inchide si se lasa sa se odihneasca.
Pentru servire am facut urmatoarele combinatii:
- stratul inferior: ardei copt + branza cottage
- urmatorul strat: crema simpla de branza
- stratul nr. 3: crema de branza cu verdeata
- penultimul strat: crevetii
- ultimul strat (de decor): crema de branza in care am pus praf de curry.
Intre diverse straturi am pus cate o felie de paine, in total 3 felii de paine.
Pentru asezarea straturilor m-am folosit de metoda punga.
Alte retete cu creveti gasiti aici:
Supa- crema picanta de creveti,
Spaghete cu creveti,
Risotto cu dovlecel si creveti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii