Punem la fiert apa impreuna cu otetul, dafinul si piperul. Adaugam fileul in tigaie, lasam sa fiarba si stingem focul. Se scurge pestele, se lasa la r
Punem la fiert apa impreuna cu otetul, dafinul si piperul.
Adaugam fileul in tigaie, lasam sa fiarba si stingem focul.
Se scurge pestele, se lasa la racit apoi se rupe bucatele.
Se amesteca impreuna cu maioneza si valeriana. Se pune pe feliile de paine.
Retete recomandate cu peste
Zacusca cu peste
Pangasius
Aperitive cu peste
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii