Aperitiv cu ton si porumb

Pentru aperitiv cu ton si porumb se amesteca continutul conservelor de ton si de porumb intr-un vas de sticla, se adauga zeama de lamaie pentru a da un gust acrisor.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve de ton fulgi (nu intreg)
  • 1 conserva porumb boabe
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • ulei - daca este cazul

Mod de preparare

Pentru aperitiv cu ton si porumb se amesteca continutul conservelor de ton si de porumb intr-un vas de sticla (pentru aspect), se adauga zeama de lamaie pentru a da un gust acrisor si eventual cateva picaturi de ulei, daca conserva de ton nu a avut suficient. Se poate orna cu cateva frunzulite de patrunjel sau marar verde.


Se serveste rece, ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori