Pentru aperitiv cu ton si porumb se amesteca continutul conservelor de ton si de porumb intr-un vas de sticla, se adauga zeama de lamaie pentru a da un gust acrisor.
Pentru aperitiv cu ton si porumb se amesteca continutul conservelor de ton si de porumb intr-un vas de sticla (pentru aspect), se adauga zeama de lamaie pentru a da un gust acrisor si eventual cateva picaturi de ulei, daca conserva de ton nu a avut suficient. Se poate orna cu cateva frunzulite de patrunjel sau marar verde.
Se serveste rece, ca aperitiv.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii