Se face un puire din cartofi in care se adauga uleiul de masline, zeama de lamaie, patrunjelul tocat si sare. Se amesteca tonul cu ceapa, maslinele ta
Se face un puire din cartofi in care se adauga uleiul de masline, zeama de lamaie, patrunjelul tocat si sare. Se amesteca tonul cu ceapa, maslinele taiate felii si ardeiul taiat cuburi.c Intr-un vas (preferabil transparent) se pune jumatate din cantitatea de piure, apoi pestele si deasupra restul de piure. se orneaza cu rondele de ceapa verde, masline si ardei rosu.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii