Asort

Pe un platou sau farfurie rotunda se pune la mijloc tonul scurs bine si stropit cu cateva picaturi de lamaie (optional) de jur imprejur orezul fiert r

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o conserva ton
  • 100-150 gr. orez bob lung
  • 50-100 gr. masline negre
  • 3 linguri maioneza
  • 3 oua
  • 3 rosii

Mod de preparare

Pe un platou sau farfurie rotunda se pune la mijloc tonul scurs bine si stropit cu cateva picaturi de lamaie (optional) de jur imprejur orezul fiert racit si amestecat cu maioneza picanta (optinal se pune in maioneza mustar piper si lamaie zeama), apoi sferturi de rosii combinate cu sferturi de oua fierte tari si se orneaza cu masline.
se taie ca la tort

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci