Pe un platou sau farfurie rotunda se pune la mijloc tonul scurs bine si stropit cu cateva picaturi de lamaie (optional) de jur imprejur orezul fiert r
Pe un platou sau farfurie rotunda se pune la mijloc tonul scurs bine si stropit cu cateva picaturi de lamaie (optional) de jur imprejur orezul fiert racit si amestecat cu maioneza picanta (optinal se pune in maioneza mustar piper si lamaie zeama), apoi sferturi de rosii combinate cu sferturi de oua fierte tari si se orneaza cu masline.
se taie ca la tort
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzSupa de mugur de vițel, cu chimen, este cea mai apreciată supă preparată de mine. Tuturor prietenilor și familiei le...
Supa de mugur de vitel, cu chimen
Comentarii