Briosele cu cascaval Sofia si ton sunt delicioase pentru cei carora le place pestele si interesante pentru cei care nu sunt prea prieteni cu pestele, intr-atat incat sa le guste macar o data.
Se amesteca bine ouale batute cu laptele si uleiul, se adauga cascavalul taiat cubulete, tonul scurs bine de sos, ceapa maruntita si maslinele taiate rondele. Separat se amesteca faina cu praful de copt. Se toarna peste ele compozitia lichida si se amesteca pana la omogenizare. Se umplu formele , unse inainte cu ulei si asezate pe o tava tapetata cu hartie de copt, pana la un deget sub margine. Se baga in cuptorul preincalzit pentru 35-45 minute, pana incep sa se rumeneasca deasupra.
Briosele cu cascaval Sofia si ton se pot servi atat calde cat si reci.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelUn aperitiv rapid plin de vitamine
Cosulete aperitiv cu salata de telina si tonIn sosul alb preparat cu mai putina faina se adauga cartofi fierti si trecuti prin masina, cit mai fierbinti. Se amesteca...
Sos de cartofiPentru sos de castraveti cu smantana castravetii se curata de coaja, se oparesc, se taie in patru pe lungime, se curata de...
Sos de castraveti cu smantana
Comentarii