Carpaccio de ton

Carpaccio de ton este o delicatesa care se poate servi cu succes la mesele festive.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr de ton proaspat
  • 3 lamai
  • 2 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se storc lamaile si se toarna sucul peste bucatile de ton, intr-o cratita larga si adanca. Se lasa la marinat cca 2 ore. Intre timp se curata usturoiul si se piseaza. Se scot bucatile de usturoi de la marinat, se aseaza pe un platou si se condimenteaza cu usturoi, ulei de masline, sare si piper.


Carpaccio se decoreaza cu felii de lamaie si se serveste rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc