Chiftelute de ton

Chiftelutele de ton sunt absolut delicioase! Aceasta reteta de chiftelute de peste este perfecta pentru a fi servita ca si aperitiv la mesele festive.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute de ton

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • taiata fin
  • 25 g unt
  • 2 conserve de ton in ulei
  • pe care il scurgem bine
  • ceapa verde 2-3 fire
  • marar
  • patrunjel
  • 1 ou batut
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Calim ceapa in unt, pana se inmoaie, apoi o adaugam la restul ingredientelor.

Amestecam bine si dam compozitia la frigider pentru 30 de minute.

Apoi formam chiftelutele, le prajim in unt sau ulei pe ambele parti pana se rumenesc.

Le putem servi cu maioneza si ceapa sau simple-in cazul copiilor.

Reteta de chiftelute de ton a fost propusa de Alis pe forum culinar.


Sunt niste aperitive foarte usor de facut, perfecte pentru platourile cu aperitive de pe mesele festive.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci