Chiftelute de ton

Chiftelutele de ton sunt absolut delicioase! Aceasta reteta de chiftelute de peste este perfecta pentru a fi servita ca si aperitiv la mesele festive.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Chiftelute de ton

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • taiata fin
  • 25 g unt
  • 2 conserve de ton in ulei
  • pe care il scurgem bine
  • ceapa verde 2-3 fire
  • marar
  • patrunjel
  • 1 ou batut
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Calim ceapa in unt, pana se inmoaie, apoi o adaugam la restul ingredientelor.

Amestecam bine si dam compozitia la frigider pentru 30 de minute.

Apoi formam chiftelutele, le prajim in unt sau ulei pe ambele parti pana se rumenesc.

Le putem servi cu maioneza si ceapa sau simple-in cazul copiilor.

Reteta de chiftelute de ton a fost propusa de Alis pe forum culinar.


Sunt niste aperitive foarte usor de facut, perfecte pentru platourile cu aperitive de pe mesele festive.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc