Chiftelutele de ton sunt absolut delicioase! Aceasta reteta de chiftelute de peste este perfecta pentru a fi servita ca si aperitiv la mesele festive.
Calim ceapa in unt, pana se inmoaie, apoi o adaugam la restul ingredientelor.
Amestecam bine si dam compozitia la frigider pentru 30 de minute.
Apoi formam chiftelutele, le prajim in unt sau ulei pe ambele parti pana se rumenesc.
Le putem servi cu maioneza si ceapa sau simple-in cazul copiilor.
Reteta de chiftelute de ton a fost propusa de Alis pe forum culinar.
Sunt niste aperitive foarte usor de facut, perfecte pentru platourile cu aperitive de pe mesele festive.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii