Chiftelute de ton cu sos sunt delicioase si perfecte pentru micul-dejun. Ingredientele retetei sunt: ton, apa, sos.
Chiftelute de ton cu sos este o reteta culinara care se prepara asa: fulgii de cartofi ii punem intr-un bol incapator, turnam apa clocotita deaupra si amestecam cu o furculita pana devine omogen. Punem tonul, 2 linguri din sosul de chili si amestecam. Impartim compozitia in 8 si facem chiftelee. Odata facute le punem pe un fund de lemn si le lasam asa 15 minute. Incingem uleiul si le punem la prajit.
Sosul pentru chiftele se face simplu, asa: punem intr-o cratita la fiert 2/3 din lapte. Cu restul de lapte ramas, dilueaza faina. Aceasta compozitie se toarna peste laptele care fierbe si se amesteca tot timpul. Cand se ia de pe foc adauga untul si cele 2-3 lingurite de cascaval si amesteca bine.
Alte retete cu chiftele recomandate

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii