Chiftelute de ton cu sos sunt delicioase si perfecte pentru micul-dejun. Ingredientele retetei sunt: ton, apa, sos.
Chiftelute de ton cu sos este o reteta culinara care se prepara asa: fulgii de cartofi ii punem intr-un bol incapator, turnam apa clocotita deaupra si amestecam cu o furculita pana devine omogen. Punem tonul, 2 linguri din sosul de chili si amestecam. Impartim compozitia in 8 si facem chiftelee. Odata facute le punem pe un fund de lemn si le lasam asa 15 minute. Incingem uleiul si le punem la prajit.
Sosul pentru chiftele se face simplu, asa: punem intr-o cratita la fiert 2/3 din lapte. Cu restul de lapte ramas, dilueaza faina. Aceasta compozitie se toarna peste laptele care fierbe si se amesteca tot timpul. Cand se ia de pe foc adauga untul si cele 2-3 lingurite de cascaval si amesteca bine.
Alte retete cu chiftele recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii