Cosulete de primavara

Se taie pestele in bucati de 4-5 cm. Acestea se condimenteaza si se trec prin pesmet si se prajesc in ulei. Se scot pe servetele apoi se amesteca smin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. file de cod
  • 2 castraveti mari
  • 1 morcov mare fiert
  • 50 gr. smintina
  • 21 gr. nuci zdrobite
  • 1 legatura hrean
  • 21 gr. pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare

Se taie pestele in bucati de 4-5 cm. Acestea se condimenteaza si se trec prin pesmet si se prajesc in ulei. Se scot pe servetele apoi se amesteca smintina cu nucile si hreanul si se pune sare dupa gust. Se taie castravetele in felii subtiri, pe lung si se ung cu crema de hrean. Pe feliile de castravete astfel pregatite se pune cite o bucata de peste si se ruleaza. Prindem ruloul cu o scobitoare si se aseaza in picioare pe rondele de morcov fiert.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci