Se taie pestele in bucati de 4-5 cm. Acestea se condimenteaza si se trec prin pesmet si se prajesc in ulei. Se scot pe servetele apoi se amesteca smin
Se taie pestele in bucati de 4-5 cm. Acestea se condimenteaza si se trec prin pesmet si se prajesc in ulei. Se scot pe servetele apoi se amesteca smintina cu nucile si hreanul si se pune sare dupa gust. Se taie castravetele in felii subtiri, pe lung si se ung cu crema de hrean. Pe feliile de castravete astfel pregatite se pune cite o bucata de peste si se ruleaza. Prindem ruloul cu o scobitoare si se aseaza in picioare pe rondele de morcov fiert.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii