Crab sticks sunt un tip de fructe de mare prelucrate din mai multe feluri de pesti cu carne alba si condimente. Se mai numesc si crab batoane sau imi
Crab sticks sunt un tip de fructe de mare prelucrate din mai multe feluri de pesti cu carne alba si condimente. Se mai numesc si crab batoane sau imitatie de carne de crab sau fructe de mare bete sau surimi sau asa cum scrie pe pachet krab sticks. Se gasesc in orice supermarket la sectiunea produse congelate si sunt foarte accesibili ca pret. Ii putem utiliza ca ingredient in salate, supe, musaca, chiftelute sau se pot face pane- asa cum o sa-i gatesc eu astazi.
Se lasa batoanele de crab sa se decongeleze si apoi se desfac din foile individuale. Se bat bine ouale cu condimentele. Se ia cate un baton si se trece mai intai prin faina apoi prin amestecul de ou si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins doua-trei minute pe ambele parti si se scot pe servete absorbante de hartie.
Se pot servi alaturi de salata de spanac proaspat cu ceva ulei de masline si un strop de zeama de lamaie.
Sursa aceste retetete este blogul culinar truedelights
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii