Reteta de crema de branza cu somon este o gustare rafinata si usor de preparat, care poate fi servita atat la mese festive, cat si la un pranz alaturi de familie sau ca si gustare usoara de seara. Poti renunta la ceapa si usturoi.
Amestecati intr-un castron iaurtul cu crema de branza, pana se omogenizeaza. Turnati in compozitie zeama de la jumatate de lamaie si amestecati in continuare. Adaugati ceapa, tocata fin, busuiocul si sarea. Taiati somonul in fasii mici si puneti-l, de asemenea, in castron.
Pentru a obtine o consistenta cremoasa si a combina cat mai bine ingredientele, folositi in final un mixer, cu care sa amestecati totul timp de maxim 2-3 minute.
Crema obtinuta se lasa la frigider pana se intareste putin. Cand o consumati, cel mai bine ar fi sa o intindeti pe o felie de paine neagra sau o bagheta cu seminte, pentru un aport de fibre.
Crema de branza cu somon se serveste rece ca si aperitiv sau gustare.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii