Reteta de crema de branza cu somon este o gustare rafinata si usor de preparat, care poate fi servita atat la mese festive, cat si la un pranz alaturi de familie sau ca si gustare usoara de seara. Poti renunta la ceapa si usturoi.
Amestecati intr-un castron iaurtul cu crema de branza, pana se omogenizeaza. Turnati in compozitie zeama de la jumatate de lamaie si amestecati in continuare. Adaugati ceapa, tocata fin, busuiocul si sarea. Taiati somonul in fasii mici si puneti-l, de asemenea, in castron.
Pentru a obtine o consistenta cremoasa si a combina cat mai bine ingredientele, folositi in final un mixer, cu care sa amestecati totul timp de maxim 2-3 minute.
Crema obtinuta se lasa la frigider pana se intareste putin. Cand o consumati, cel mai bine ar fi sa o intindeti pe o felie de paine neagra sau o bagheta cu seminte, pentru un aport de fibre.
Crema de branza cu somon se serveste rece ca si aperitiv sau gustare.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCea mai bună mâncare în copilărie era șnițelul de pui pe care îl pregăteau mamele și de care nu ne...
Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă
Comentarii