• taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de lamaie, zeama
• taiati somonul, branza tofu si cascavalul tofu marunt
• introduceti-le intr-un castron incapator si adaugati zeama de lamaie, zeama de portocala si laptele de soia
• peste acestea adaugati semintele de muguri de pin
• tocati marunt mararul, busuiocul si rosiile
• adaugati piper alb si mixati cu ajutorul Breville Hand Blender
• serviti cu crouton aromat si icre rosii.
Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii