Crochetele de peste la cuptor sunt optiunea ideala pentru o cina usoara sau pot constitui un aperitiv de succes pentru petreceri.
Se incalzeste cuptorul la 170 de grade.
La fel ca la reteta de crochete de pui la cuptor, intr-un castron se amesteca ouale batute, laptele, faina, sarea si piperul. In alt castron se pun fulgii de porumb pisati sau mixati la robot. Pestele se poate taia fasii subtiri sau se lasa file-urile intregi. Se sterg bine cu prosoape absorbante de hartie pentru a elimina excesul de apa, apoi fiecare bucata se inmoaie in amestecul de oua, lapte si faina, se da prin fulgii de porumb pisati si se aseaza pe tava de cuptor tapetata cu foaie de copt.
Se dau la cuptorul incins pentru cca 15-17 de min, sau pana cand crusta devine aurie.
Crochetele de peste la cuptor se pot servi cu lamaie sau sos de marar cu usturoi.
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaA venit vara, iar deserturile la pahar sunt vedete la noi! Sunt week-end-uri in care gatesc mai mult si nu mai am chef de...
Desert cu zmeura, ciocolata si lamaieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii