Se spala sardelele cu apa calda, se curata de oase si se pun in salatiera, cu zeama de lamiie stoarsa deasupra. Se adauga smintina peste sardele, se a
Se spala sardelele cu apa calda, se curata de oase si se pun in salatiera, cu zeama de lamiie stoarsa deasupra. Se adauga smintina peste sardele, se amesteca usor, se asaza amestecul in cupe adinci si se presara cu verdeata tocata deasupra.
Se servesc imediat.
Alte retete cu peste recomandate
Zacusca peste
ciorba peste
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii