Preparare: se face o marinata din ulei, vin, otet, sucul unei jumatati de lamaie, sare, piper, cimbru, foaie de dafin. Se taie bucati pestele, iar cre
Preparare: se face o marinata din ulei, vin, otet, sucul unei jumatati de lamaie, sare, piper, cimbru, foaie de dafin. Se taie bucati pestele, iar crevetii se decortica, apoi se pun cateva ore in marinata. Se pregatesc frigaruile alternand pestele (dat prin faina), crevetele, bucatile de rosii, foi de dafin, felii de lamaie. Se ung cu marinata si se frig la gratar.
Se servesc de preferinta calde, cu o salata mediteraneana
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii