Icrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste. Ceapa se curata, se spala si se taie fin. Lamaia se spala si se stoarce.
Icrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste.( Daca se foloseste paine, aceasta se inmoaie in apa, dupa care se stoarce bine.) Ceapa se curata, se spala si se taie fin. Lamaia se spala si se stoarce. (Sarea de lamaie se dizolva in apa.) Maslinele se spala, se scot samburii si se taie in forme diferite pentru decor. Icrele si grisul se bat cu telul, turnandu-se treptat uleiul, putin cate putin. Se adauga sifon, suc de
lamaie si se amesteca continuu pentru omogenizare.
Icrele tarama se servesc rece, cu ceapa separat.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDaca si Matei a zis ca e extraordinara ciorba asta, eu nu mai adaug nimic. Doar va spun cum am pregatit-o. :)
Ciorba radauteanaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii