Icrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste. Ceapa se curata, se spala si se taie fin. Lamaia se spala si se stoarce.
Icrele tarama este un aperitiv festiv delicios. Grisul se fierbe in apa si se raceste.( Daca se foloseste paine, aceasta se inmoaie in apa, dupa care se stoarce bine.) Ceapa se curata, se spala si se taie fin. Lamaia se spala si se stoarce. (Sarea de lamaie se dizolva in apa.) Maslinele se spala, se scot samburii si se taie in forme diferite pentru decor. Icrele si grisul se bat cu telul, turnandu-se treptat uleiul, putin cate putin. Se adauga sifon, suc de
lamaie si se amesteca continuu pentru omogenizare.
Icrele tarama se servesc rece, cu ceapa separat.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacRetete dietetice. Mult mai sanatoase decat cele prajite in ulei.
Chiftelute de legume (la cuptor) cu piure de morcoviSupa crema de morcov este delicioasa si sanatoasa. Morocvul este o leguma ce nu trebuie sa lipseasca din alimentatie asa ca e...
Supa crema de morcovEste o reteta delicioasa pentru familia mea.
Supa crema de legume, cu parmezan rasMerg si ca aperitiv dar si ca fel principal daca adaugam o salata sau o garnitura!
Rulouri din pulpe de pui cu legumeDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii