Macrou boulonnaise

Se spala fileurile de macrou si se inabuse in vin 5 minute. Se taie prazul in bucati si se caleste in unt 30 minute, dupa care se adauga vinul in care

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 persoane
  • 4 buc. macrou
  • 2 pahare de vin alb
  • 4 fire de praz
  • 50 gr. unt
  • 100 gr. smantana
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala fileurile de macrou si se inabuse in vin 5 minute. Se taie prazul in bucati si se caleste in unt 30 minute, dupa care se adauga vinul in care au fost inabusite fileurile de peste si smantana. Se pune la fiert si se adauga sare si piper dupa gust. Fileurile calde se aseaza pe prazul astfel pregatit si se presara patrunjel tocat fin.
Se serveste cald

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc