Marinata de hamsii

Se eviscereaza hamsiile, dupa care se clatesc intr-o solutie otet cu apa (50ml otet, 50ml apa), ceapa se taie julien. Se aseaza intr-un vas straturi,

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g hamsii
  • ceapa 1 buc. potrivita
  • 2 foi dafin
  • otet 150ml
  • 100g masline
  • 2-3 boabe piper negru

Mod de preparare

Se eviscereaza hamsiile, dupa care se clatesc intr-o solutie otet cu apa (50ml otet, 50ml apa), ceapa se taie julien. Se aseaza intr-un vas straturi, hamsii, ceapa, masline, foi dafin, piper. Se toarna restul de otet diluat cu 50ml de apa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci