Un aperitiv rapid, simplu, dar delicios care merge bine si ca un aperitiv festiv , dar si ca o gustare sau de ce nu, o cina, ori cand te pregatesti sa transformi vizitele neasteptate ale prietenilor, intr-o intalnire reusita.
Scurgem bine uleiul de pe conservele de ton si il punem intr-un vas mai inalt , impreuna cu toate celelalte ingrediente. Cu un mixer vertical, le maruntim si amestecam pe toate , pina se omogenizeaza. Si...GATA ! Urmeaza sa punem pe felii de lamaie sau felii de paine, pasta obtinuta. Se orneaza dupa cum place fiecaruia, rapid, cu ce aveti la indemana sau se pune mousse-ul in boluri mici. Eu am taiat paine, cu ajutorul unei forme de prajitura, in forma de stea si le-am prajit putin. Apoi am pus mousse-ul pe paine si am ornat cu lamaie si rondele de masline negre. Alte felii de bagheta le-am prajit , am pus mousse-ul intr-un posh si am ornat bagheta prajita.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii