Mousse de ton

Un aperitiv rapid, simplu, dar delicios care merge bine si ca un aperitiv festiv , dar si ca o gustare sau de ce nu, o cina, ori cand te pregatesti sa transformi vizitele neasteptate ale prietenilor, intr-o intalnire reusita.

Portii
8
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Mousse de ton

Ingrediente

  • 2 conserve ton
  • 200 gr crema branza Creamy Quark
  • 100 gr unt
  • zeama de la o lamaie( dupa gust)
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • sare

Mod de preparare

Scurgem bine uleiul de pe conservele de ton si il punem intr-un vas mai inalt , impreuna cu toate celelalte ingrediente. Cu un mixer vertical, le maruntim si amestecam pe toate , pina se omogenizeaza. Si...GATA ! Urmeaza sa punem pe felii de lamaie sau felii de paine, pasta obtinuta. Se orneaza dupa cum place fiecaruia, rapid, cu ce aveti la indemana sau se pune mousse-ul in boluri mici. Eu am taiat paine, cu ajutorul unei forme de prajitura, in forma de stea si le-am prajit putin. Apoi am pus mousse-ul pe paine si am ornat cu lamaie si rondele de masline negre. Alte felii de bagheta le-am prajit , am pus mousse-ul intr-un posh si am ornat bagheta prajita.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori