Pasta de ton

Pasta de ton este un aperitiv rapid si foarte delicios. Se introduc toate ingredientele in robot. Daca nu e destul de groasa pasta se mai poate adauga inca putin cartof.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Pasta de ton

Ingrediente

  • 1 conserva de ton in ulei
  • 1 ceapa mica rosie
  • suc de lamaie dupa gust
  • sare
  • piper
  • un cartof mic
  • fiert

Mod de preparare

Pasta de ton este un aperitiv rapid si foarte delicios. Se introduc toate ingredientele in robot.
Daca nu e destul de groasa pasta se mai poate adauga inca putin cartof.
Se lasa putin la rece ca sa se combine aromele.


Pasta de ton se serveste cu paine proaspata.

Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci