Pasta delicioasa de peste

Pasta delicioasa de peste se face foarte simplu. Puteti folosi ton, ansoa sau sardele. Care va place mai mult.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Pasta delicioasa de peste

Ingrediente

  • 2 conserve peste in ulei (sardine
  • ton)
  • 100 g unt
  • sare
  • piper dupa gust
  • zeama lamaie
  • 1 ceapa mica

Mod de preparare

Pestele se scurge de ulei, se paseaza, se freaca cu untul pana se omogenizeaza cu mixerul, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. La sfarsit, se adauga ceapa tocata marunt.


Se foloseste la sandvisuri, tartine etc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori