Se striveste piperul verde. Se topesc 50 gr. unt in tava ce trebuie introdusa la cuptor, se pune otet, piperul verde pisat, piperul negru, piperul alb
Se striveste piperul verde. Se topesc 50 gr. unt in tava ce trebuie introdusa la cuptor, se pune otet, piperul verde pisat, piperul negru, piperul alb si sarea. Se omogenizeaza bine amestecul si se tavalesc patravii prin el. Se introduce tava la cuptor 15 minute, dupa care se scoate si se adauga sucul de lamaie, rondelele de lamaie taiate in patru, caperele si restul de unt.
Cu cartofi natur

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii