Pepenele se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se marineaza intr-un vas plat impreuna cu spumantul. Se tin timp de 1 ora la rece. Somonul se
Pepenele se curata de coaja, se taie in felii subtiri si se marineaza intr-un vas plat impreuna cu spumantul. Se tin timp de 1 ora la rece. Somonul se taie marunt si se amestesca cu sucul de lamaie. Ceapa se curata, se taie in bucatele fine si se adauga somonului. Feliile de pepene se scurg, se pun pe o farfurie racita, iar peste ele se aseaza somonul maruntit. Se orneaza cu arpagic.
Pe farfurii mari, albe
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii