Peste in aluat

Se poate pregati din salau, nisetru, morun, somn. Se curata pestele de pielita si de oase. Se taie in bucatele mici cam de 3-4 cm. Se spala, si se da

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • peste
  • dupa preferinta
  • sare
  • untura
  • aluat de clatite

Mod de preparare

Se poate pregati din salau, nisetru, morun, somn. Se curata pestele de pielita si de oase. Se taie in bucatele mici cam de 3-4 cm. Se spala, si se da cu sare. Se pregateste un aluat de clatite, se inmoaie fiecare bucatica de peste in aluat, si se frige in untura multa; se serveste cald, ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci