Peste la cuptor

Se spala pestele, se taie bucati se pune intr-o tava unsa cu ulei cartofi taiati rotund, morcov, ceapa si dupa aceea pe aceastea se aseaza pestele pes

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un peste
  • ulei
  • usturoi
  • morcov
  • cartofi
  • ceapa
  • bulion
  • rosii
  • foi de dafin
  • cimbru
  • rozmarin
  • delikat
  • patrunjel si lamaie

Mod de preparare

Se spala pestele, se taie bucati se pune intr-o tava unsa cu ulei cartofi taiati rotund, morcov, ceapa si dupa aceea pe aceastea se aseaza pestele peste care se adauga cimbru usturoi, bulionul, rozamarinul, foaia de dafin si rosile taiate rotund le introducem in cuptorul bine incins,din cind in cind din sosul lasat luam cu lingura de lemn si ungem pestele ...
Se poate servi cu lamaie !!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori