Placinta simpla cu carne de peste

Placinta cu peste este o reteta usoara pentru week-end. Se prepara cu: peste, oua si ceapa.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg peste fiert
  • 4 oua
  • 1 ceapa
  • 150 g unt
  • 1 cana de lapte
  • Pentru piure:
  • cartofi
  • unt
  • 125 ml lapte

Mod de preparare

Placinta cu peste este un aperitiv simplu si gustos. Se fierb ouale si cepa se caleste usor. Intr-o tigaie topim untl, apoi se pune faina si laptele. Se amesteca energic si il lasam pe foc pana devine un sos fin. Intr-un vas termorezisten se pune un strat de peste, oua si ceapa felii, so iar peste se pune un strat de piure. Se pune la aragaz pana prinde o crusta.


Alte retete cu peste recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Poale-n brau (branzoaice)

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Iahnie de fasole cu ciolan

Iahnie de fasole cu ciolan

Una dintre mancarurile preferate ale romanilor

Iahnie de fasole cu ciolan
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Cele mai apreciate rețete
Prajitura DELICIU
1
Prajituri

Prajitura DELICIU

Una din cele mai apreciate prajitura precum ii este numele "un deliciu".

Prajitura DELICIU
Cozonac cu fructe uscate
2
Preparate dulci

Cozonac cu fructe uscate

Un cozonac pufos si aromat ce nu trebuie sa lipseasca de pe masa de sarbatori.

Cozonac cu fructe uscate
Prajitura cu crema caramel
3
Prajituri

Prajitura cu crema caramel

Prajitura cu crema caramel este o reteta de prajitura cu foi delicioasa, ce poate fi pregatita de oricine in casa, de Craciun...

Prajitura cu crema caramel
Iahnie de fasole cu ciolan
4
Mancaruri cu carne

Iahnie de fasole cu ciolan

Una dintre mancarurile preferate ale romanilor

Iahnie de fasole cu ciolan
Poale-n brau (branzoaice)
5
Aluaturi

Poale-n brau (branzoaice)

In Muntenia li se spune branzoaice, in Moldova Poale-n brau, dar sunt bune oricum le-ai spune.

Poale-n brau (branzoaice)
Parteneri
Pizza traditionala cu blat Alka Pizza Casei
Bucataras.RO

Pizza traditionala cu blat Alka Pizza Casei

O reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.

Pizza traditionala cu blat Alka Pizza Casei
Cozonac evantai
Gustos.RO

Cozonac evantai

Intr-un bol se dizolva drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.

Cozonac evantai
Tort cu banane si biscuiti, in doua culori
ReteteCulinare.RO

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori

Tort cu banane si biscuiti, in doua culori