Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care iese foarte usor. Se spala foarte bine racii si se fierb in apa, care cloc
Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care iese foarte usor. Se spala foarte bine racii si se fierb in apa, care clocoteste, cu legumele indicate in retetar. Cand racii sunt fierti, se scot din apa. Se scoate din coditele racilor, carnea si se toaca marunt, dupa care se amesteca impreuna cu legumele taiate foarte marunt. Dintr-un galbenus rascopt si doua oua crude, amestecate cu un pahar de ulei si o lingurita mustar, se prepara o maioneza. Se potriveste la gust cu sare si piper si se amesteca. Legumele se amesteca cu aceasta maioneza. Carapacea racilor se curata bine si se umple cu salata de legume cu maioneza.
Mancarea se garniseste cu salata ce a ramas de la umplut si cu patrunjel verde tocat marunt.
Alte retete culinare:
Chiftele
Placinta de dovleac
Ciulama de ciuperci
Acestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakesPentru ciorba radauteana aveti nevoie de piept de pui, morcovi, ceapa, ardei, telina, usturoi, pastarnac, oua, smantana si...
Ciorba radauteana cu piept de puiVine din Turcia, Arabia, Balcani și are o savoare aparte. Se prepară ba cu cartofi fierți, piure sau chiar prăjiți, ba...
Musaca de cartofi cu carne de vitel - Reteta videoIata o reteta super simpla de chec aromat cu lamaie, usor crocant de la macul din interior si cu o glazura dulce-acrisoara de...
Desert chec cu lamaie si macBriose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Comentarii