Rondelele de clatite cu somon sunt niste aperitive foarte aspectuoase si gustoase, potrivite pentru o masa de sarbatoare.
In prima faza pregatim clatitele. Se amesteca faina impreuna cu ouale, laptele si cu putina sare pana se obtine un aluat nu foarte gros. Clatitele se prajesc intr-o tigaie si se lasa la racit acoperite, ca sa nu se usuce.
Branza dulce se amesteca cu arapgicul tocat si 2-3 linguri de smantana grasa, si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se rupe o bucata de folie de aluminiu mare cat clatita. Se pune clatita pe folie si se unge cu crema de branza pe jumatate de suprafata. Deasupra branzei se pune o felie de somon afumat.
Se ruleaza clatita si se infasoara in folia de aluminiu, dupa care se lasa o ora la frigider.
Dupa ce s-au racit si asezat clatitele se scot din frigider si se taie in rondele groase de aproximativ 1 cm, in care se pune o scobitoare, folosita si pentru a servi din rondele.
Clatitele cu somon si crema de branza sunt un aperitiv potrivit pentru orice ocazie si se servesc reci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii