Rondelele de clatite cu somon sunt niste aperitive foarte aspectuoase si gustoase, potrivite pentru o masa de sarbatoare.
In prima faza pregatim clatitele. Se amesteca faina impreuna cu ouale, laptele si cu putina sare pana se obtine un aluat nu foarte gros. Clatitele se prajesc intr-o tigaie si se lasa la racit acoperite, ca sa nu se usuce.
Branza dulce se amesteca cu arapgicul tocat si 2-3 linguri de smantana grasa, si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Se rupe o bucata de folie de aluminiu mare cat clatita. Se pune clatita pe folie si se unge cu crema de branza pe jumatate de suprafata. Deasupra branzei se pune o felie de somon afumat.
Se ruleaza clatita si se infasoara in folia de aluminiu, dupa care se lasa o ora la frigider.
Dupa ce s-au racit si asezat clatitele se scot din frigider si se taie in rondele groase de aproximativ 1 cm, in care se pune o scobitoare, folosita si pentru a servi din rondele.
Clatitele cu somon si crema de branza sunt un aperitiv potrivit pentru orice ocazie si se servesc reci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii