Aceste delicioase rulouri festive de peste se prepara rapid si usor. Pe culinar.ro gasiti si alte retete de peste sau aperitive cu peste, la fel de delicioase.
Aceste delicioase rulouri festive de peste se prepara rapid si usor. Pentru a prepara aceasta mancare cu peste se taie dovleceii pe lungime, in felii cu grosimea de 2-3 mm, fara sa se curete. Se oparesc feliile timp de 3-5 minute in apa sarata si piperara, apoi se scot intr-un vas cu apa rece. Se scurg de apa si se sterg cu servetele. Se toaca marunt mararul si se amesteca cu hranul ras fin si cu untul. Se ung feliile de dovleac cu un strat din acest amestec si se pune deasupra cate o felie de somon, taiata la fel ca si cea de dovlecel. Se preseaza sa se lipeasca bine, apoi se ruleaza si se prind cu scobitori, sa nu se desfaca. Se pun rulourile pe par verde din germeni de soia, macris, untisor sau frunze crude de hrean.
Rulourile de peste se servesc ca aperitiv.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii